sâmbătă, 26 martie 2016

Despre noua versiune de blog și câteva planuri de viitor

Cred că era timpul, după aproape 6 ani (fără vreo 2 luni) să-i fac o renovare. Nu sunt schimbări radicale, dar noul șablon poate fi personalizat mai în adâncime și permite încorporarea cu ușurință a Google Analytics și Google AdSense.

Un alt plus este că, odată cu introducerea șabloanelor moderne pe platforma blogger, am acum acces la o gamă mult mai diversificată de layout-uri și scheme de culori, față de interfața originală, din 2010 (data la care am deschis blog-ul). Mai mult decât atât, orice modificare pe care vrei s-o aduci dispunerii (inclusiv fundalul foto) este simplu de făcut, cu comenzi intuitive.După ce am lucrat și cu wordpress și cu blogger, pot să spun că blogger oferă de departe mult mai multe opțiuni gratuite. Dincolo de asta, cu blogger ai avantajul imens al indexării rapide în google (blogger este deținut de google), proces mai greoi cu wordpress.

În perioada imediat următoare voi experimenta mai mult cu noile șabloane și opțiunile pe care le oferă. Așa că nu vă obișnuiți prea mult cu actualul aspect.

Planurile pe termen scurt includ bugetarea blog-ului, motiv pentru care vor apărea și câteva reclame ici-colo. Apoi mi-am propus să introduc câteva rubrici specializate, pe care le voi actualiza săptămânal, pe domenii culinare, de nutriție, sport și gaming.

Să ne vedem cu bine!