joi, 10 ianuarie 2013

Dora Costin şi admiratorii ei prefăcuţi

De când şi-a făcut loc sexchat-ul (căci videochat-ul e cu totul altceva) şi pe la noi, nu puţine sunt frumoasele bistriţence care au făcut carieră din masturbarea online pentru plătitorii de peste ocean. Printre ele, deja celebra, Dora Costin, căreia Playboy i-a dedicat un pictorial.

Înainte să vă daţi ochii peste cap, nu, nu este un post despre moralitatea sexchat-istelor. Eu vreau să vorbesc despre ipocriţii care le admiră în secret şi se ruşinează pentru asta. Sunt acei oameni, care atacă cu înverşunare reporterii care publică articole legate de Dora Costin sau alte domnişoare ale peisajului monden bistriţean. Şi ca să exemplificăm, citeam ieri în Bistrita24.ro un articol denumit "Dora Costin: Videochat-ul m-a ajutat să trec peste timiditate".

Materialul publicistic vorbeşte despre faptul că mulţi clienţi de-ai ei vor doar să stea de vorbă şi nu îi cer să se dezbrace. Până aici, nimic nou. În subsolul articolului, însă, scrie un anume Alex : "D-lor ziaristi!! este de neaceptat sa promovati ''NULITATI''si personaje sinistre si diavolesti!...in sensul in care acestea pot fi MODELE de urmat! ELIMINAREA lor din mediul public trebuie sa fie un pas important pentru INSANATOSIREA SI ACCEPTAREA ISTORIEI poporului roman!... trebuie lapidati (e ) astfel de gunoaie!"

Ce nu înţeleg "moraliştii" din mediul online este faptul că tematica articolelor sau a ştirilor tv este mereu adaptată numărului de accesări şi audienţelor. Aşa că moralistul Alex, prin simplul fapt că a deschis articolul a mai aduc o vizualizare în plus la contorul ştirii respective şi, prin urmare, i-a dat redactorului un motiv în plus să mai scrie astfel de ştiri. 

Dar dincolo de asta, nu credeţi că Alex e  ipocrit? Adică o persoană care consideră astfel de articole cel puţin inoportune şi dăunătoare "sănătăţii şi istoriei poporului român", nu le citeşte, nu? Pe de altă parte este la fel de adevărat că pozele cu fete frumoase în sutien şi titluri gen "videochat" atrag atenţia publicului masculin. Aşa că domnule Alex, de ce aţi deschis această ştire?

Chiar şi site-urile gen realitatea.net sau capital.ro conţin ştiri mondene, dar nu ne obligă nimeni să le deschidem. Aceste ştiri au publicul lor ţintă, care este destul de numeros, domnule Alex.

Cei care vor să se convingă de veridicitatea informaţiilor prezentate poate acces link-ul următor:
http://www.bistrita24.ro/articole/Dora-Costin:-Videochat-ul-m-a-ajutat-sa-trec-peste-timiditate-20207.html#.UO5z3661U9x

Niciun comentariu: