joi, 27 decembrie 2012

Unde facem revelionul de criză

Nu, nu e un post cu sfaturi inteligente. Vroiam să ştiu unde aţi petrecut revelionul în ultimii 4 ani şi cât aţi cheltuit pentru asta?

Eu nu am mai fost la o cabană de revelion de 6 ani. Atunci a fost vorba de o cabană pentru care nu am plătit chirie, iar cheltuielile au fost reduse la sub 100 lei (nu erau mari petrecăreţi). Asta se întâmpla la răscrucea dintre 2007-2008. Următorul revelion l-am petrecut la casa unor prieteni din Cluj-Napoca. Între 2009-2010 am fost la Şieu Odorhei, la casa bunicii unui prieten, următorul revelion la mine acasă, iar acum se prefigurează locaţia de la începutul lui 2010.

Până la urmă cât de important este să pleci departe de casă de revelion? E depărtarea direct proporţională cu distracţia? Pentru mine parcă nu mai contează (la fel ca în liceu) să fiu departe de casă de Crăciun sau revelion. Oricum, 1.000 euro pentru o cabană închiriată nu aş plăti.Apropo...mi se pare mie sau sunt cam exagerate chiriile cabanelor de sărbători? Cu 1.000 euro chirie, plus mâncare, băutură, ţigări şi drum, ajungi să cheltui 6-800 lei. Merită? Cu suma respectivă faci revelionul la tine acasă de 6 ori. Cred că se exagerează foarte mult cu petrecerea de revelion.

De mersul la restaurant ce părere aveţi? Eu nu am petrecut vreun revelion la discotecă sau într-un restaurant. Nici nu mă atrage ideea să chefuiesc într-o sală plină cu străini, pe muzică populară, manele şi toate cele, care plac la toată lumea.Dar până la urmă, cât de rău sau bine este să stai acasă de revelion. Adică să nu petreci, să nu chemi musafiri, ci să laşi să treacă seara ca oricare alta ? Cu siguranţă e o manieră economă de a petrece trecerea dintre ani.

Aşadar, ce planuri aveţi de revelion? Aştept comentariile voastre.

sursă foto: urban.ro, squidoo.com

Niciun comentariu: