sâmbătă, 14 aprilie 2012

Te-au transformat în arma lor

Aud că te-au transformat în arma lor. Probabil ţi-au promis bani sau vreo funcţie. Iar acum te folosesc pentru a săpa pe cineva.

Toate sunt trecătoare în viaţa asta. Cel pe care-l sapi tu acum o să-şi revină. Dar nu uita, că atunci când n-o să mai aibă împotriva cui să te îndrepte, nu o să le mai foloseşti. O să devi şi tu la fel de inutil.

Sper că nu te amăgeşti că o să primeşti mai mulţi bani. Şti bine că nu o să-ţi dea nici măcar un leu în plus. Cât despre funcţie, crede-mă, nu îţi doreşti să fii şef peste doi oameni sau peste unul. O să ai de muncit de două ori mai mult şi o să fii tras la răspundere şi pentru greşelile subalternului. De fapt acolo e o modă ca toţi să fie şefi. Problema e că sunt şefi fără subalterni.

 Nu o să fii niciodată unul de-al lor. O să te amăgească să crezi asta, dar atâta timp cât nu o să ai bani, nu o să fii egalul lor.

Nu lăsa orgoliul alimentat de promisiunile lor false să te conducă. Ai grijă cui dai cu piciorul! O să se întoarcă împotriva ta, mai devreme sau mai târziu.


Niciun comentariu: