duminică, 19 februarie 2012

Razboiul în Iran

Citeam în urmă cu ceva timp un articol denumit "Mărturiile unui mason aflat pe patul de moarte". Şi ne spunea acel mason aflat sub protecţia anonimatului că în următoarele săptămâni (asta se întâmpla în urmă cu vreo lună, o lună şi jumătate) SUA o să declare război Iranului. Conflictul se va extinde la nivel global, ceea ce va determina mutarea polilor de putere la nivel mondial. Astfel China va deveni cel mai puternic stat, iar SUA va deveni o ţară de lumea a treia. Explica masonul că e firesc, deoarece 80% din armamentul SUA e fabricat în China.Tot în ultimele săptămâni am urmărit cum rând pe rând SUA şi Iran întind coarda şi fac un joc al cocoşilor, menit să provoace reacţii şi de o parte şi de alta. Întâi am avut embargoul pe care puterile mondiale au încercat să-l impună la sfârşit de 2011 asupra Iranului, Apoi am avut reacţia guvernului de la Teheran care a ameninţat că oricum nu vor mai exporta petrol.


Au trecut sărbătorile şi a apărut următoarea succesiune de evenimente. La începutul lunii februarie, oficialii americani susţin că cel mai probabil Israel va declara război Iranului în primăvară. Potrivit Washington Post, şeful Pentagonului este de părere că loviturile israeliene ar putea avea loc în aprilie, mai sau iunie, înainte ca Iranul să intre într-o 'zonă de imunitate' şi să înceapă să producă bombe atomice.În zilele care urmează presa internaţională publică poze şi informaţii care arată că Iran a intrat în cursa înarmării nucleare. Apoi vin tot americanii care îşi plimbă portavioanele în strâmtoarea Ormuz, în ciuda ameninţărilor din partea oficialităţilor persane, care spun că vor închide această rută comercială, pe unde tranzitează o treime din transporturile de petrol ale lumii.Două săptămâni mai târziu, jurnaliştii posturilor tv iraniene anunţă că statul islamic a oprit exportul e petrol către Franţa, Portugalia, Italia, Grecia, Olanda şi Spania. Vă daţi seama că imediat preţul petrolului a crescut în toată lumea.

Iată că a venit şi 18 februarie când presa anunţă că navele de război iraniene au intrat în Marea Mediterană, prin canalul Suez. Oficial ar fi vorba de un exerciţiu tactic, menit să demonstreze forţa militară a Republicii Islame Iran.Acum e clar că marile puteri ale lumii nu-şi vor putea ţine mâinile departe de aurul negru. La fel cum s-a întâmplat şi în Iraq, iar exemple mai sunt. Rămâne de văzut în ce măsură a avut dreptate "masonul aflat pe patul de moarte".


Aici aveţi şi câteva link-uri pentru mai multe informaţii. 
 
http://ibnlive.in.com/news/iran-oil-ministry-denies-reports-on-eu-oil-stop/230563-2.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iran/9084275/Iran-to-stop-oil-exports-to-six-EU-countries-causing-prices-to-rise.html

http://www.presstv.ir/detail/219094.html

http://english.alarabiya.net/articles/2012/02/18/195389.html


Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu vor invada Iranul fara un pretext, asa cum au facut cu atentatele de la World Trade Center, intrucat este esential pentru ei sa obtina ok-ul maselor tampite zilnic prin media in legatura cu "teroarea islamica".

Asadar, o sa vedeti un atentat, o bomba, niste crime ceva executate barbaric de "teroristi iranieni" astfel incat armata americana sa devina din nou cea "eliberatoare".

Cand am vazut ca atentatorul din Franta are legaturi cu AlQaida (eu cred ca nici nu exista gruparea asta) si este islamist mi-a venit sa vomit. Are ala legaturi cu aia cum am eu cu extraterestrii. Deja se lucreaza la incitarea populatiei planetare impotriva Iranului.

Hai masonilor, doar atat puteti ?

America nu devine tara din lumea a 3a ci putere strict militara intrucat industria lor este pe butuci, adica in China.