marți, 5 aprilie 2011

Avem o nouă publicaţie de ştiri

Avem o nouă publicaţie de ştiri în Bistriţa. Începând de ieri sau ceva mai devreme dacă ne luăm după ştirile puse deja pe site, a intrat "în funcţiune" şi Timp Online ( http://www.timponline.ro ) . Din câte am înţeles de pe Post Control şi din semnăturile care apar sub ştiri este vorba despre un on-line aflat sub coordonarea Cristianei Sabău.Iniţiatorii proiectului ne spun că: "Publicația electronică Timp Online își propune, pentru început, să fie o platformă de dezbatere a subiectelor de interes local din Bistrița-Năsăud. Pornind de la subiecte tratate jurnalistic, oricine poate să comenteze, să participe la dezbateri și să posteze propriile știri.
Sunt bineveniți în comunitatea noastră toți cei care înțeleg să-și trateze cu respect partenerii de dialog atât prin limbaj, cât și prin atitudine".

Ni se mai spune că există şi colaboratori din diverse domenii de specialitate care vor scrie acolo. Cu toate aceste am văzut multe ştiri nesemnate sau poate nu am ştiut eu unde să mă uit. Sunt convins însă că se va remedia. Aşa e la început de drum.Nu vreau să spun chestii gen " e al 14-lea on-line care apare în Bistriţa", aşa cum au spus comentatorii de serviciu despre Realitatea TV Bistriţa sau Direct TV când s-au deschis. Mereu am considerat că este loc pentru toată lumea, chiar dacă stăm înghesuiţi la conferinţe. Multă baftă celor care scriu şi vor scrie acolo şi sper că nu se va transforma şi Timp Online într-o cursă pentru vizualizări sau într-un circ al comentariilor.

2 comentarii:

POST CONTROL spunea...

Vlad, merci pentru promovare. Cred ca nu s-a inteles foarte bine. Nu e neaparat un ziar de stiri. Cel putin eu nu vreau sa fie. E o platforma de discutii unde te invitam si pe tine sa te exprimi. Ne bucuram intr-adevar de texte scrise de un medic specialist din Cluj, de colaborarea cu Ana Dragu, vor mai fi si altii. Textele nesemnate sunt din cauza ca eu nu m-am obisnuit cu programul de editare. Deocamdata nu sunt alti jurnalisti locali implicati. Nu cred ca va fi o balacareala a comentariilor. Eu, una, nu voi fi de acord decat cu pareri pertinente exprimate civilizat. In rest, nu vrem sa castigam cursa accidentelor, nici sa purtam razboaie cu altii. Nu avem nicio culoare politica si nici nu vom avea. Nu stiu daca il astepta cineva. L-am inventat fiindca eu, una, am diverse informatii pe care imi place sa le aduc la cunostinta publicului daca pot. Cam asta e povestea.

Vlad Ciocan spunea...

Nu ai pentru ce ;)