sâmbătă, 12 martie 2011

De-a arătatul cu degetul

Mă amuză cum arată unii cu degetul şi se plâng de concurenţă neloială, când tocmai ei sunt cei care au inventat "jocul". Mă refer la unii lideri politic care s-au apucat să le povestească jurnaliştilor cum stă treaba cu politizarea presei. Şi asta bineînţeles după ce le-au cerut tuturor să oprească camerele de filmat şi reportofoanele.
1.Dacă ai ceva de spus, asumă-ţi lucrurile pe care le spui, altfel sunt doar poveşti, la care de altfel politicienii se pricep de minune, mai ales cei din opoziţie care au timp... să povestească deisgur.
2. Nu arată cu degetul spre alte instituţii media, care în opinia ta sunt politizate, atâta timp cât şti bine care telviziuni la nivel naţional au făcut campanie pro PSD şi PNL în 2009. (lucrurile continuă şi acum, deşi una dintre televiziuni a lăsat-o mai moale)
3. Dacă tot areţi cu degetul adu şi dovezi. E simplu să spui "x a făcut cutare lucru, dar îmi pare rău că nu pot dovedi".
Până la urmă asta e politica ce să-i faci. Şi jocul de-a arătatul cu degetul se poartă, mai ales atunci când nu ai ce arăta bun în ograda ta.

Nu permit nimănui să preia postul şi să-l publice oriunde altundeva.

PS: Nu faci conferinta de presa sa discuti off the record

Niciun comentariu: