marți, 2 noiembrie 2010

Bate vântul schimbării

După schimbarea Claudiei Creţa de pe funcţia de purtător de cuvânt, pe cea de agent în cadrul Biroului Judiciar, se anuţă noi schimbări la IPJ. Inspectorul şef, Ioan Sidor Bodescu şi adjunctul său, Florin Nicula au cerut schimbarea din funcţie. Primul nu s-a hotărât unde i-ar place să se mute, cel de-al doilea vrea înapoi şef bioru la SIF. S-au tot vehiculat fel şi fel de potenţiali înlocuitori, care mai de care unşi cu diverse alifii, care nu prea aduc a bine. Cert este că, cel puţin dacă vorbim de Florin Nicula, o să regret schimbarea lui, la fel de mult ca pe cea a Claudiei. Oricare i-ar fii motivele, e o pierdere pentru mine ca jurnalist că renunţă (sau e forţat să renunţe, cum spun unii) la funcţia pe care o deţine. Păcat...

Altă schimbare se face şi la Direcţia Sanitar-Veterinară, unde directorul Ioan Bogolin tocmai ce a aflat din presă că postul i-a fost vacantat şi ANFP organizează concurs pentru ocupare funcţiei sale. Nu s-a hotărât dacă se înscrie sau nu la concurs. Mă întreb de ce? (nu are tentă ironică întrebarea, chiar nu ştiu) Păcat şi de el, un alt om cu care am colaborat bine.

O schimbare nu aşa recentă, însă mai puţin regretată de gurile rele, este cea a directorului Centrului Judeţean pentru Cultură, Nicolae Gălăţean. Domnia sa şi-a predat demisia şi a plecat fără explicaţii. Încă nu i s-a găsit înlocuitor.

Mă întreb ce alte schimbări urmează? Voi ce credeţi? Eu cred că dacă privim imaginea de ansamblu vedem că se fac pregătiri. Pentru ce oare? (aici e tentă ironică)

Niciun comentariu: