joi, 4 noiembrie 2010

Aşa vă trebuie !!!

Citesc pe bistritaonline cum că puştii, tinerii sau adulţii bistriţeni arestaţi pentru trafic de droguri se plâng de viaţa grea din închisoare. Cum că procurorul DIICOT, Lumperdean a fabricat probe împotriva loc, cum că inocenţii de ei vindeau pliculeţele, dar nu ştiau ei exact ce conţin."domnul procuror Lumperdean ne-a adus invinuiri altfel decat sunt ele in realitate, cat si mai mult, s-au fabricat la dosar probe impotriva noastra care nu sunt reale. Aici va redau cateva exemple:
S-a abuzat de un organ de politie, fiind consumator, sa cumpere prin alte persoane sau prin intermediul lui, prafuri etnobotanice, oferindu-ne in schimb sume de bani, fara ca sa-i ceara nimeni. Acestea erau oferite de noi fara nici o teama deoarece erau legale, fiind cumparate de noi din diferite magazine de vis. Ulterior am aflat ca acestea contineau 0,06 grame substanta interzisa. Ni s-a adus acuzatia ca noi am fi vandut  substante ilegale. Ceea ce nu este adevarat."


Sunteţi pe fază nu? Au aflat că conţineau ceva ilegalităţi, dar susţin că sunt legale. Continuarea este şi mai tare. Acum cică sunt puşi să facă pişu la găleată de poliţişti şi s-au trezit la realitate."Fiind in arestul  IPJ suntem obligati sa urinam la galeata in camera si sa facem nevoile la comanda lor. Ce intelegem noi oare prin detentie de arest? Sa ajungem viitori infractori? Deoarece aici inveti sa faci infractiuni de la alti colegi de camera."

Deci ei au intrat sfinţi acolo şi vor ieşi infractori, pentru că dacă faci pişu la găleată ajungi infractor. Dacă vinzi etnobotanice copiilor de liceu şi gimnaziu nu. Şi colac peste pupăză, avem şi o cugetare profund retorică:

"Doresc sa va anunt ca in momentul recursului nostru, instanta de judecata nici cel putin nu ne ascultau ce avem de spus, deoarece in timpul audierii numai radeau de noi si erau pusi pe haz. Atunci ne intrebam: ce fel de sistem judiciar avem?"

Cei care vor să citească toată scrisoarea, pot să o facă urmând linkul de aici http://bistritaonline.ro/?pag=&id=5415

 Mie unul nu îmi pare câtuşi de puţin rău pentru cei care se ocupă cu aşa ceva, fie că fabrică, vând sau consumă. Nu au decât să tragă căruţa la care s-au înhămat. Inocenţa lor, a dispărut odată cu praful tras pe nas sau ce dracu au mai băgat în ei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

E deja fooooarte clar.Nici un condamnat din orice inchisoare ar fi NU E CU NIMIC VINOVAT.Nu de putine ori am discutat si eu cu unii dintre acestia si la fel mi a fost dat sa aud:nu sunt vinovat,ca altii sunt cei vinovati,ca sunt aici dintr o eroare.E foarte greu de crezut ,si cred ca pedepsele ce le au de ispasit sunt in mare parte reale.Ca mai sunt unii care ,,se cer incarcerati" findca acolo au hrana si caldura e josnic,dar,concluzia mea este,cine e vinovat sa plateasca.A gresit ,nu poti fi iertat.In justitie trebuie sa avem incredere cu toate ca uneori avem si unele indoieli vizavi de impartialitatea si corectitudinea actului justitional.