duminică, 13 iunie 2010

Altă năpastă

A trecut gerul, cu înzăpezirile din Pasul Tihuţa, au trecut şi inundaţiile, cu zecile de hectare, poduri rupte şi oameni izolaţi, dar iată că a venit canicula. Altă năpastă prilej de mare audienţă pentru televiziunile de şitiri şi nu numai din România.Un cod galben de caniculă, un ştrand deschis, două trei nudiste la plajă şi creşte audienţa. Mai aflăm de la meteorologi că vine şi aerul încins din Sahara şi o să fie jale.


Pentru mine canicula şi temperaturile mari din timpul verii au, însă, o cu totul altă semnificaţie. Înseamnă deshidratarea pe teren, în timp ce alergi de la o conferinţă la alta, înseamnă să simţi că îţi ia foc părul în timp ce filmezi concursuri de crăpat lemne la Feldru, fără o posibilitate de a te adăposti de soare, înseamnă mesaje cu intervenţii SMURD la oameni căzuţi în stradă din cauza căldurii.

Nu este dracul, însă, aşa de negru. Căldura mai înseamnă şi serile petrecute pe stadion la Gloria, la meciurile din Liga I, înseamnă berile băute cu colegii vineri seara, pe terasă la old-house, mai înseamnă şi o îngheţată mâncată pe gard în faţa sediului, după jurnalul de 6.

Eu vă doresc o vară frumoasă tuturor şi mare grijă la aerul din Sahara!!!

Niciun comentariu: