duminică, 16 mai 2010

WEB SITE STORY

Astăzi vreau să vorbesc despre un lungmetraj nou, în regia lui Dan Chişu. Premiera a avut loc vineri la Bucureşti. Filmul are titlul "WebSiteStory" şi tratează povestea a două adolescente, deloc inocente, Laura şi Mira. Ele se cunosc pe net, devin rapid foarte bune prietene. După câteva zile Mira moare, iar Laura, pornind de la v-logurile ei de pe youtube, încearcă să afle cum a murit şi să se răzbune, pentru ea. Cei care vor să afle mai multe despre film să intre aici --> http://www.websitestory.ro/

Eu vreu să abordez acest film puţin altfe. L-am văzut astăzi pe regizor, Dan Chişu, într-o emisiune la TVR Info în care vorbea de felul cum şi-a găsit una dintre actriţele principale, pe Laura. Spunea cum a văzut postările video ale unei fete pe net, în care invita băieţii, tot printr-o postare video, să-i dovedească că merită să o scoată în oraş. Ba chiar mai mult, le spunea ca li se va dărui în seara aceea dacă îi dovedesc că merită. Şi mi-am amintit atunci că am dat şi eu de postările, ceva mai vechi, ale tipei.


Vezi mai multe din Interzis la birou pe 220.ro

Vi-am pus şi-un filmuleţ de-al ei, asta doar aşa ca o curiozitate. Părerea vi-o faceţi singuri şi deocamdată nu vreau să vă spun ce cred eu.

În altă ordine de idei, mă bucur că au început să apară filme mai de doamne ajută şi la noi şi nu tot căcaturile clasice. Eu totuşi aş fi schimbat cel puţin unul dintre actorii filmului de mai sus, adică pe Oreste, care nu se potriveşte deloc cu peisajul.

Niciun comentariu: